BOUTIQUE AKADEMIJA organizuje BESPLATNU obuku za konobare, tim povodom ne propustite fantasticnu priliku da steknete ili usavrsite svoje znjanje! Usled neprekidnog unapredjenja kvaliteta rada, zadovoljstva gostiju I povecanja obima posla na teritoriji grada Beograda, nasim kandidatima pruzamo besplatnu obuku za konobara uz zagarantovan posao. Ukoliko I Vi zelite da steknete nova znanja ili usavrsite vestine iz oblasti ugostiteljstva, prijavite se za obuku konobara. Nakon uspesno zavrsene obuke, dobijate zagarantovan posao u jednom od najprestiznijih restorana u Beogradu.
Obuka za konobare obuhvata upoznavanje sa barskim I kuhnjskim poslovanjem, tehnoligiju znanja kao I prakticnu nastavu kroz koju vas vodi nas visokokvalifikovani kadar.
Pozicija konobar predstavlja jednu od najvaznijih karika u ugostiteljstvu. Konobar je zaduzen za uzitak svakog gosta, kao I direktna spona izmedju kuhinje, bara I gosta. Obuka za konobare traje deset radnih dana ili trideset radnih sati.Obuka za konobare obuhvata upoznavanje vestina komunikacije, prodaje I servisa po Fine-dining standardima, kao I posetu vinariji uz besplatnu degustaciju.
Nakon uspesno zavrsene obuke kandidati ce steci potrebno znanje I vestine za pruzanje servisa, sprovodjenje procedure ugostiteljskog objekta, umece prilagodjavanja zahtevima dinamicnog poslovanja I najvaznije zagarantovan posao.
Uz nas postanite deo uspesnog I motivisanog tima!