O NAMA

 

BOUTIQUE AKADEMIJA organizuje BESPLATNU obuku za barmene, konobare i kuvare, tim povodom ne propustite fantastičnu priliku da steknete ili usavršite svoje znanje! Usled neprekidnog unapređenja kvaliteta rada, zadovoljstva gostiju i povećanja obima posla na teritoriji grada Beograda BOUTIQUE AKADEMIJA pruža našim kandidatima besplatnu obuku za barmena, konobara i kuvara uz zagarantovan posao. Ukoliko i Vi želite da steknete nova znanja ili usavršite veštine iz oblasti barskog, ugostiteljskog ili gastronomskog poslovanja i upoznavanja sa konceptom našeg načina razmišljanja, prijavite se na BOUTIQUE AKADEMIJU. Nakon uspešno završene obuke, dobijate zagarantovan posao u jednom od najprestižnijih lokala u Beogradu iz našeg lanca restorana.

Obuka za barmene, konobare i kuvare BOUTIQUE AKADEMIJE obuhvata upoznavanje sa celokupnim našim sistemom i metodologijom našeg poslovanja. Kroz projekat BOUTIQUE AKADEMIJE vodi vas naš profesionalni tim Boutique café restorana uz podršku predavača sa Visoke škole hotelijerstva i saradnika naše kompanije. Obuka će se održavati u lancu Boutique café restorana, Kasina by Community i našem tradicionalnom i najboljem srpskom restoranu Tri šešira.

Obuka za barmene, konobare i kuvare BOUTIQUE AKADEMIJE traje deset radnih dana ili trideset radnih sati. Obuka obuhvata upoznavanje veština komunikacije, prodaje i servisa po Boutique standardima. Posebnu pažnju posvećujemo, kako teoretskoj, tako i praktičnoj nastavi, kao i poseti vinariji, Lavazza trening centru, uvaženim ličnostima iz sveta gastronomije, kao i proizvođačima najpoznatijih kulinarskih oprema i predavačima sa kojima usko sarađujemo iz oblasti kafe, žestokih pića, piva, vina, poslastičarstva i gastronomije.

Nakon uspešno završene obuke kandidati će steći potrebno znanje i veštine za pružanje servisa, sprovođenje procedure ugostiteljskog objekta, umeće prilagođavanja zahtevima dinamičnog poslovanja i odgovornosti. Što je najvažnije, posao je zagarantovan. Po uspešno položenom završnom ispitu kandidati će dobiti DIPLOMU BOUTIQUE AKADEMIJE i zagarantovan posao u jednom od naših prestižnih lokala.

SERTIFIKAT BOUTIQUE AKADEMIJE dobijaju svi polaznici nakon ispunjene ugovorne obaveze u trajanju od šest do dvanaest meseci.

Predavači BOUTIQUE AKADEMIJE su:

Jovica Jovičić, predsednik gastronomske asocijacije i nosilac, kako domaćih, tako i inostranih medalja i međunarodno priznatih diploma. Iskustvo je sticao u najboljim domaćim i stranim restoranima.

Vukosav Femić, bar menadžer Boutique grupacije (Boutique 1, Boutique 2, Boutique Trojka, restoran Temperament, Kasina by Community i Tri šešira), predstavnik evropske asocijacije barista od 2009. Učesnik mnogobrojnih takmičenja i stalni član srpske Asocijacije barista.

Saša Pejić direktor Boutique grupacije. Nosilac najviših sommelier priznanja. Dugogodišnji predavač Sommelier Academy 7 Stars. HACCP trening menadžer, iskustva je sticao u najboljim domaćim i regionalnim restoranima.

Marko Milovanović, direktor Boutique grupacije. Radio sva pre-opening naših restorana, kao i organizator otvaranja mnogih prestižnih restorana.

Nikolina Đorđević, nosilac najviših sommelier priznanja. Nosilac diplome Disney training manager. Iskustvo je sticala u najboljim domaćim restoranima i u prekookeanskim kompanijama.

Dalibor Nenadović, profesor srednje Ugostiteljske škole u Beogradu.

Aleksandar Macura, nosilac Disney bartender priznanja. Nosilac Disney trening manager diplome. Iskustvo je sticao na prekookeanskim brodovima i najboljim doma’im klubovima.

Pronađi sebe u našem sistemu uspešnog i motivisanog tima!

 

STUDENATA

ZAPOSLENIH

EDUKATORA

POSLOVNIH OBJEKATA

Prijavi se već danas!